Tjänster

Träning & Hälsa

På Coacha ser vi HELA individen.
Vi erbjuder personlig träning, tillgång till gymmet och behandlingar inom bland annat osteopati, naprapati och massage. 

Medlemskap

Är du nyfiken på att träna på Coacha och bli medlem? 
Kontakta Björn Bergman hos oss för mer information och medlemskap.

Träning och Hälsa

Vi erbjuder

Grunden på Coacha är hälsa och träning, vårt gym och våra personliga tränare. Ett skräddarsytt träningsprogram och en motiverande, påminnande och förstående personlig tränare kan göra hela skillnaden för din träning. På Coacha har våra personliga tränare även andra kompetenser, utöver sina träningskunskaper. Om du behöver behandling för en smärtande muskel, kostråd eller ett djupare, motiverande samtal, finns det möjlighet till det.

Att våra personliga tränare har så många unika kompetenser är något vi är stolta över. Kontakta oss för mer information och bokning.

Personlig Träning

Personlig träning är en individanpassad träningsform där du får professionell hjälp av en certifierad personlig tränare (PT). PT:n utformar ett träningsprogram som baseras på dina mål, din nuvarande form och dina behov.

Fördelar med personlig träning:
-Motivation och inspiration: En PT kan ge dig den motivation och inspiration du behöver för att nå dina mål.
-Skräddarsydd träning: Träningsprogrammet anpassas helt efter dina behov och mål.
-Teknik och säkerhet: En PT kan se till att du utför övningarna på rätt sätt och undviker skador.
-Uppföljning och resultat: En PT kan ge dig regelbunden feedback och spåra dina framsteg.

Samtalsterapi

Samtalsterapi är en form av psykoterapi där du samtalar med en legitimerad terapeut om dina tankar, känslor och upplevelser. Terapeuten ger dig stöd och vägledning för att hjälpa dig att må bättre och hantera olika utmaningar i livet.

Syftet med samtalsterapi
-Få verktyg att hantera stress, oro och ångest.
-Förbättra dina relationer.
-Öka din självkänsla.
-Bearbeta svåra upplevelser.
-Få hjälp att fatta beslut.
-Utvecklas personligen.

Massage

Massage är en allmän term för att trycka, gnugga och manipulera kroppens mjuka vävnader. Massageterapi är en systematisk tillämpning av massage i terapeutiskt syfte. Det är allmänt vedertaget att massage får musklerna att slappna av, förbättrar blodcirkulationen och ökar det allmänna välbefinnandet.

Osteopati

Osteopati är en manuell behandlingsform som fokuserar på kroppens struktur och funktion. En osteopat ser till hela människan och hur kroppens alla system samverkar. Målet med behandlingen är att underlätta kroppens förmåga att läka sig själv.

Naprapati

Naprapati är en manuell behandlingsform som fokuserar på muskler, leder och bindväv. Naprapater arbetar för att hitta och behandla störningar i rörelseapparaten, vilket kan leda till smärta och nedsatt funktion.


Sjukgymnastik

Sjukgymnastik, även kallad fysioterapi, är en vårdform som fokuserar på rörelseförmåga, smärta och hälsa. Sjukgymnaster är legitimerade vårdgivare med bred kompetens inom området rörelseapparaten. De arbetar för att hjälpa dig återfå eller förbättra din förmåga att röra dig och utföra vardagliga aktiviteter.