Björn Bergman

Personlig Tränare

“Jag erbjuder dig min samlade kunskap om träning, kost och hälsa efter nästan trettio år i branschen. Jag har coachat allt från TV4:s Gladiatorer till nyfikna nybörjare som vill komma igång – Välkommen!”

Hej! Det är jag som är Björn.​

Jag äger och driver Coacha med min sambo Ulrika.

Jag hör ofta människor säga att ”träning är livet”. Jag förstår vad de menar – men för mig är det bokstavligen så. Träning är mitt liv. Jag var en av de första i Sverige som utbildade mig till PT. Då, på nittiotalet, visste knappt någon vad en PT var, men sedan dess har ju medvetenheten om träning, kost och hälsa fullkomligen exploderat.

Under resans gång har jag bland annat varit tränare för TV4:s ”Gladiatorerna”, skrivit två böcker om träning och hälsa, jobbat i butik med ansvar för kosttillskott, drivit gym och varit PT.

Jag ogillar egentligen att skryta, men jag är faktiskt riktigt bra på det jag gör. Och jag är jättestolt över att driva Coacha tillsammans med min sambo och min mamma.

Jag erbjuder dig min samlade kunskap om träning, kost och hälsa efter nästan trettio år i branschen. Jag har coachat allt från TV4:s Gladiatorer till vanliga svenssons som vill komma igång – Välkommen!