Träning +Hälsa

Familjärt och trevligt

Vi älskar träning och är enormt glada över att du hittat hit. Detta gym är en plats där du, dina vänner och familj kan träna och bli starkare, friskare och hälsosammare med hjälp av de behandlingar som du för tillfället kan berikas av.

Hos oss på Coacha finns det två saker som är värt lite mer kärlek och omtanke än allt annat. I allt vi gör finns träning och hälsa i tanken och det är så vi önskar välkomna dig, din familj och dina vänner.

Coacha drivs av familjen

Med passion för hälsa och en stark familjekänsla driver Björn Bergman Coacha tillsammans med sin familj. Björn jobbar även  som personlig tränare och hans sambo har hand om ekonomin och administrationen. Döttrarna ser till att lokalen är representabel till helgen och mor sköter det vardagliga underhållet.

”Vi vill att alla ska känna sig som hemma hos Coacha, och det måste naturligtvis även märkas i själva lokalen. Därför har vi varit noga med att den ska vara ljus och att möbler och annan inredning harmonierar. Detaljer är viktigt!”

Genom samarbete och hälsofokus skapas de bästa förutsättningarna för både medlemmar och familj.

Våra personliga tränare är vårt hjärta. Utan dem skulle Coacha bara vara ett vanligt gym, fullt med moderna maskiner och träningsredskap men utan all den kunskap, passion och personlighet som våra PT:s har.

Alla som tränar, oberoende av nivå eller ambition, vet att det ibland kan vara svårt att förnya och motivera sig. Att ha en PT som kommer med nya idéer, som ringer och påminner om träningen och som pushar dig att göra ditt bästa, kan göra hela skillnaden. Att dessutom ha en PT som förutom sin kunskap om träning, även kan erbjuda tjänster inom en rad olika behandlingsformer – det är unikt för Coacha.

Erfarna Pt:s med unika kompetenser

Historia

Coacha har funnits sedan april 2015, när vi flyttade in i våra lokaler på Östermalm i Stockholm. Redan från början såg vi att lokalen var perfekt för det vi ville skapa:

Ett gym med subtil kvalité i en familjär miljö.

Eftersom Björn Bergman, som driver Coacha tillsammans med sin sambo Ulrika Palmén, har lång erfarenhet av att driva gym och bedriva PT-verksamhet, började de inreda det professionella och fullt utrustade gymet med högt till tak, ljusa väggar och varma färger för att uppnå deras mål.

Redan från början fanns flera personliga tränare på gymmet, och några av dem har arbetat med Björn i nästan tjugo år!